Onkruidbestrijding

Zorgeloos onkruidbeheer

Een verzorgd bedrijfsterrein is een visitekaartje voor een bedrijf of instelling. Nette parkeerplaatsen en onkruidvrije bestrating dragen hier aan bij. Het ontvangen van de klant begint immers op de parkeerplaats. Wij zijn ervaren in het bestrijden en verwijderen van begroeiing en vervuiling zoals onkruid, algen en mos. Wij hebben drie methodes om onkruid te bestrijden. We adviseren u graag.

Onkruidbestrijding met heet water

Deze methode is 100% milieuvriendelijk omdat we geen bestrijdingsmiddelen gebruiken. Door het hete water barst de celstructuur van de plant. Dit werkt door tot in de wortel. Deze methode is bijzonder effectief en goed toepasbaar op (half)verhardingen en openbare terreinen.

Veegzuigmachine

Met onze veegzuigmachine kunnen wij uw bedrijfsterrein(en) onkruidvrij houden. Door periodiek te vegen, verwijderen we de bestaande onkruidvegetatie. Hiermee wordt de voedingsbodem voor kiemkrachtig onkruidzaad verwijderd, zodat het minder kans krijgt te ontkiemen.

Minishovel met onkruidborstel

We zetten de minishovel met onkruidborstel met name in op terreinen met veel onkruid. Na dit ‘grove’ werk zetten we de heet water-methode in voor het definitief verwijderen van de onkruidplanten en hun wortels.