Tuinhuis en veranda

Een veranda geeft u meer leefplezier, verlengt het buitenseizoen en kan gezien worden als de plek om met vrienden en familie te ontspannen. Een tuinhuis geeft u weer extra ruimte die u op verschillende manier kan gebruiken. Denk aan een hobbyplek, een tuinkantoor, of gewoon als opslagschuur. Wilt u een houten veranda of tuinhuis in uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij plaatsen veranda's en tuinhuizen voor iedere gewenste maat.

Houten veranda

Veranda's zijn er in verschillende soorten en maten. Wij kunnen onze veranda's opleveren in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een veranda met een plat dak op een aflopend pannendak. Of misschien kiest u wel voor een veranda met een ecologisch groen dak, dit wordt door de overheid gesubsidieerd.

Bekijk hier veranda's die wij in het verleden geplaatst hebben.

Houten tuinhuis

Een tuinhuis kan in principe op iedere plek in uw tuin geplaatst worden. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo hebben we tuinhuizen met of zonder overkapping geplaatst. Maar ook zien we veel verschil in grootte. Een tuinhuis kan volledig naar uw wensen aangepast worden.

Bekijk hier tuinhuizen die wij in het verleden geplaatst hebben.

Gemakkelijke en stevige fundering voor uw veranda of tuinhuis

Grote veranda's en tuinhuizen zijn zeer gewild, maar hoe zorg je voor de juiste fundering? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van schroefpaalfunderingen. Een schroefpaalfundering heeft de volgende voordelen:

  • Relatief lage kosten omdat wij ze snel en efficient kunnen plaatsen.
  • Duurzaam herbruikbaar, door ons eenvoudig uit te draaien.
  • Makkelijk aan te brengen, zonder hinder van de omgeving en ook als de werkruimte beperkt is.

Wilt u meer weten over schroefpaalfundatie? Kijk dan hier.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u interesse in een veranda of tuinhuis? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs om bij u te bekijken wat de mogelijkheden zijn in uw tuin.